12. Gestió econòmica | El·laboració de pressupostos


A càrrec de Montse Enguita

Productora multidisciplinar de fa més de 25 anys en les Arts escèniques, esdeveniments, música i audiovisuals; docent de Producció al Centre de formació i creació escènica “El Timbal”.
Membre de la Xarxa de Productores.

La Montse té una llarga carrera com a docent i així es demostra com a comunicadora d’un tema interessant, però feixuc com és la lectura i l’anàlisi del III Conveni Col·lectiu De Treball Del Sector Dels Actors I Les Actrius De Teatre De Catalunya de l’AADPC i del les Taules Salarials actualitzades.

Ens centrem en la contractació d’artistes, les categories professionals, les retribucions i el concepte de de “Grup A” i “Grup B”, així com les distincions entre assaigs, temporada, temporada en gira, gira i bolo. Ens parla també de les dietes i les seves retribucions.

A la segona part ens parla del pressupost i donat que és un concepte que ja hem vist en altres ocasions durant el curs, ens proposa un exercici molt complet per a el·laborar un pressupost de producció. Els alumnes s’ajunten en grups de treballen, discuteixen, debaten i escolten les propostes de cadascú.

Una classe necessària que introdueix a la gestió econòmica d’un projecte en la fase de producció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: