Formació continuada

Formació en producció
d’Arts escèniques

La formació de producció d’arts escèniques sorgeix de la Xarxa de professionals de la producció en arts escèniques.

Es tracta d’una formació no reglada que ens permet configurar el pla d’estudi i formació apropant-lo a la realitat quotidiana. Una formació no reglada vol dir que no s’obtindrà un títol oficial a l’acabar la formació però si un diploma conforme has realitzat el curs i has assistit a més del 85% de les classes.

La tercera edició és fruit de l’èxit de l’anterior edició gràcies a l’equip de professionals amb llargues i diverses experiències que ha configurat aquesta formació tenint en compte les necessitats del dia a dia de la feina real de producció.

Perfil i requisits d’accés

El paper del professional de la producció és organitzar, gestionar i fer d’enllaç, identificar necessitats, gestionar recursos, anticipar, delegar, etc. No es tracta d’un perfil expert en un tema concret, però sí d’algú amb coneixements multidisciplinaris.

La Formació està dirigida a persones majors d’edat interessades a desenvolupar-se professionalment en la producció de les arts escèniques. Persones amb sensibilitat i interès pel sector cultural i artístic, i amb capacitat multitasca. L’experiència prèvia al sector no és necessària, però sí és requisit indispensable presentar una carta de motivació.

Sortides professionals

Professional de la producció d’una companyia d’arts escèniques, projectes escènics, festivals d’arts escèniques, fàbriques de creació, equipaments culturals…

%d bloggers like this: