A qui et trobaràs?

EQUIP FORMATIU


Anna Aurich – Els seus quinze anys de trajectòria professional, com a responsable de premsa d’institucions públiques i en importants agències de comunicació li han permès treballar en nombrosos camps i ampliar la seva especialització cap a la comunicació integral. Directora de l’empresa de comunicació Cosmica.

Memé Boya – Tècnica escènica amb una llarga experiència en els camps de la luminotècnica, regidoria, producció tècnica i docència.

Laura Bové – Tècnica de la Subdirecció General de Promoció cultural de l’OSIC (Oficina de Suport a les Iniciatives Culturals).

Gràcia Camps – Productora de Les Impuxibles i del festival “Danseu”. Actualment productora de l’Ateneu Popular 9barris,

Montse Enguita – Productora multidisciplinar des de fa més de vint-i-cinc anys en Arts escèniques, esdeveniments, música i audiovisuals. Docent de Producció al Centre de formació i creació escènica “El Timbal”. 

Nèlida Falcó – Directora de l’Àrea de les Arts escèniques a l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).

Susanna Huertas – Gestoria especialitzada en Arts escèniques. L’Art de la gestió.

Andrea Leunda – Advocada de l’AADPC.

Gisela Juanet – Coordinadora de projectes de la plataforma “Viu el Teatre”.

Daphne Malherbe – Producció artística amb Lluc Castells, Sol Picó, Baró d’Evel, entre d’altres.

Clara Matas – Gestora cultural i productora especialitzada en l’àmbit de les Arts escèniques des de fa una dotzena d’anys. Téntol Produccions.

Oriol Martí – Gerent i director executiu de La Fira de Tàrrega fins el 2018, posteriorment co-director del “Màster de Creació d’Arts al carrer”, comissari de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona i gestor de projectes vinculats amb l’àmbit cultural. Actualment, president de la “Plataforma d’Arts de Carrer”. 

Margarida Troguet – Comissària independent en l’àmbit de les arts en viu. Vicepresidenta del CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya).

Equip de gestió de la Formació

Maria G. Rovelló – Productora d’Arts escèniques. Després de treballar quatre anys a la Seca-Espai Brossa, s’estableix com a professional lliure associada amb companyies i espectacles teatrals.

Aina Juanet – Productora a l’equip gestor de la Nau Ivanow i productora lliure associada en diversos projectes d’Arts escèniques. Interessada en els processos creatius com a generadors de pensament.

Carmen Queró – Productora i regidora amb una àmplia trajectòria dins l’entorn financer i bancari. Actualment col·labora amb Téntol Produccions.

Teresa Petit – Llarga experiència com a docent. Actualment professora de producció a l’IT. Productora alliberada. Actualment col·labora amb la companyia Obskené.

Paula Saenz de Viteri – Productora de La Agrupación Señor Serrano. Ha treballat com a productora en diferents sectors com teatre, festivals de cinema i esdeveniments. 

Mariana Yáñez – Directora artística i productora de la companyia Hand Made Theatre i La Cuentista.

%d bloggers like this: