A qui et trobaràs?

EQUIP FORMATIU CURS 2023

Adriana González – Enginyera técnica, Técnica superior en prevenció de riscos laborals i Pèrit judicial.

CDAEC – El Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya, CDAEC, som una xarxa de professionals que ens dediquem a la distribució i l’intermediació en l’àmbit de les arts escèniques, unides en la defensa de les necessitats i els drets de la nostra professió i per unificar criteris de treball.

Beatriu Daniel – Productora independent i impulsora del projecte Explicadansa. Un projecte especialitzat en dansa per a la formació i creació de públics. Performance pedagògica entre la conferència i l’espectacle que amb un mínim de necessitats tècniques s’adapten a una diversitat d’espais i situacions.

Daphne Malherbe – Productora artística amb Lluc Castells, Sol Picó, Baró d’Evel i Los Galindos entre d’altres.

El Clima Mola (Marcela Imazo i Marine Budin) – Elclimamola és una productora especialitzada en creació escènica contemporània liderada per Marini Budin i Marcela Imazio, totes dues amb àmplia experiència en el sector de la gestió d’arts escèniques. En 2015 ens unim per a treballar juntes en un nou projecte davant l’evident falta de suport de producció i administració que els artistes independents pateixen.

Gisela Juanet – Coordinadora de projectes de la plataforma “Viu el Teatre”.

Gràcia Camps – Actualment treballa com a gestora de projectes a l’Ateneu Popular 9barris i al festival Danseu. Fins fa poc, productora de la companyia Les Impuxibles i col·laboradora en altres projectes.

Margarida Troguet – Comissària independent en l’àmbit de les arts en viu. Vicepresidenta del CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya).

Meme Boya – Tècnica escènica amb una llarga experiència en els camps de la luminotècnica, regidoria, producció tècnica i docència.

Montse Enguita – Productora multidisciplinar des de fa més de vint-i-cinc anys en Arts escèniques, esdeveniments, música i audiovisuals. Docent de Producció al Centre de formació i creació escènica “El Timbal”. 

Nèlida Falcó – Directora de l’Àrea de les Arts escèniques a l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).

Oriol Martí  – Gerent i director executiu de La Fira de Tàrrega fins el 2018, posteriorment co-director del “Màster de Creació d’Arts al carrer”, comissari de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona i gestor de projectes vinculats amb l’àmbit cultural. Actualment, president de la “Plataforma d’Arts de Carrer”. 

Paula Saenz de Viteri – Productora executiva de la companyia Agrupación Señor Serrano.

Raül Perales – Productor free Lance, pedagog i ballarí, cinema. Alta Realitat, El nedador del mar secret, Upper, Ocaña, Un dia qualsevol, Kentuky ha muerto, El metralla… 

Sílvia Duran – Coordinadora Àrea de públics a l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).

Susanna Huertas – L’Art de la gestió. Gestoria especialitzada en Arts escèniques. 

*Més noms encara per confirmar

Equip de gestió de la Formació

Teresa Petit Llarga experiència com a docent. Actualment professora de producció a l’IT. Productora freelance.

Maria G. Rovelló – Productora d’Arts escèniques. Després de treballar quatre anys a la Seca-Espai Brossa, s’estableix com a professional lliure associada amb companyies i espectacles teatrals.

Aina Juanet – Productora a l’equip gestor de la Nau Ivanow i productora lliure associada en diversos projectes d’Arts escèniques. Interessada en els processos creatius com a generadors de pensament.

Gal·la Peire Actualment productora i creadora de la companyia Hermanas Picohueso. Ha treballat com a productora en diferents companyies com Les Impuxibles o La Mecànica. Ha col·laborat amb teatres i festivals a Balears i Catalunya. 

Gisela Juanet – Coordinadora de projectes de la plataforma “Viu el Teatre”.

%d bloggers like this: